May

4 D sınıfı öğretmenleri Çiğdem Barlak ERİŞMİŞ ile birlikte mezuniyet töreni ve yemeği düzenlediler.

May

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" İle ilgili olarak 4 D sınıf öğrencileri Aşık Veysel yapımı uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü seslendirdiler.

May

Okul aile birliğinin organize ettiği bahar kermesimimiz amacına uygun olarak çalışmalarınını tamamladı. Kermesimeze katkı sunan herkese okul olarak teşekkür ediyoruz.

May

4 C sınıfı öğrencileri Planetaryum gezisi ile, güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer gök cisimlerinin yapay görüntüsünü izleyerek bilgi sahibi oldular.

May

1 C sınıfı okuma bayramı düzenledi.

May

Kitap Sakarya kapsamında 3.ders saatinde tüm Sakarya daki okullar ile ayni saatte kitap okuma etkinliğine katılım sağladık.

May

2 D sınıfı öğrencileri rüzgarın yönünü ve etkilerini rüzgar gülü yaparak öğrendiler.

May

Anasınıfı öğlen grubu "Kırmızı Başlıklı Kız "adlı tiyatro gösterisine katılarak Tiyatro'nun ne olduğunu yerinde görerek izleyerek öğrendiler.

May

2 C sınıfı öğrencileri paraları öğrenmek için sınıflarında vakıf kırtasiye dükkanı kurup alış veriş yaptılar.

May

Dilimizin zenginlikleri projesi ile ilgili olarak 4 D sınıfı öğrencileri  baş harflerini değiştir etkinligi düzenlediler.

May

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ ,MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETİM PROGRAMLARI “ ile ilgili  okul zümre başkanımız Fatih BEREBER başkalnlığında 03.05.2024 Cuma günü saat 13.30 da öğretmenler odasında  toplantı yapılarak yeni öğretim programları ile ilgili fikir alışverişiinde bulunuldu.

May

Kitap Sakarya kapsaında il genelindeki tüm okullar ile 6.ders saatinde kitap okuma etkinliğine ktılım sağladık.

May

1  A sınıfı öğrencileri geri dönüşüm çalışmaları uygulaması olarak karton bardaktan bebek yaptılar.

4 D sınıfı öğrencileri Dilimizin zenginleştirilmesi projesi içim Bu nedir? etkinliği düzenlediler.

4 D sınıfı öğrencileri Dilimizin zenginleştirilmesi projesi için grafiti boyama çalışması yaptılar.