Geleneksel çocuk oyunları okul müsabakalarına 2.sınıflar arası yağ satarım bal satarım oyunu ile devam ediyoruz.

Geleneksel çocuk oyunları okul turnuvası 4.sınıflar arası yakar top oyunu ile başladı.

Anasınıfı sabah grubu öğrencileri Kütüphaneler Haftası'nda okul kütüphanesini ziyaret ederek hikaye saati yaptılar ve kitapları incelediler. Keyifli ve verimli bir gün geçirdiler.

Anasınıfı öğlen grubu "Dilimizin Zenginlikleri"proje kapsamında 'Meraklı Yolculuk' kitabını okuyarak atık materyaller hakkında bilgi edindi.Bilinmeyen kelimeler çocuklara sorularak söyle-çiz etkinligi gerçekleştirildi.Daha sonra kelime kartları incelenerek  meyve suyu ve süt kutularından cüzdan tasarımı yapılarak etkinlik sonlandırıldı.

Anasınıfı öğlen grubu B şubesi öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Patiska kitabını dinledikten sonra kelime kartları ile uyaklı kelimeleri eşleştirdi. Söyle- çiz etkinliği ile de çalışmasını tamamladı.

Mrt

4 D sınıfı öğrencileri fen bilimleri dersinde hoporlör yaptılar.

Mrt

4 D Sınıfı öğrencileri Kütüphaneler Haftası için çalışmalar yaptılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kaşmir Hikaye kitabımızda geçen uyaklı kelimeler ile uyaklı olan farklı kelimeler bulup eşleştirdik.

Mrt

Anasınıfı sabah grubu öğrencileri Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında mozaik hikayesi ile ilgili uyaklı kelimeleri bulma ve hikayeyi resmetme çalışmaları yaptılar

Mrt

Anasınıfı sabah grubu öğrencileri Dünya Tiyatro Haftası etkinliği adı altında Kırmızı Başlıklı Kız Tiyatro gösterisini yaptılar.

Mrt

Kitap Sakarya kapsamında 2.ders saatinde Sakarya da ki tüm okullar ile ayni anda kitap okuma etkinliğine katılım sağladık.

Mrt

2 C  Sınıfı öğrencileri Dünya Titrolar günü ile ilgili etkinlikler düzenlediler.

Mrt

4 D Sınıfı öğrencileri Dünya Titrolar günü ile ilgili etkinlikler düzenlediler.

Mrt

Okulumuzda Kütüphanaler Haftası ile ilgili olarak çeşitli çalışmalar yrıldı.

Mrt

4 D sınıf öğrencileri Orman Haftası ile ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar.