Eyl

e Twinning ödül töreninde okulumuz adına okul Müdürü Cemil ANKIT ve 1 / A sınıf  Öğretmeni Sibel DOĞANGÜN İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş 'tan ödüllerini aldılar.Tebrik ediyor başarıların devam etmesini diliyoruz.

May

Anasınıfı A Şubesi Öğretmeni Aslı Esra YAŞARSOY ve Öğrencileri 'Yunus Emre ile Türkçem Hazinem 'adlı eTwinning Projesinde çalışmalarına devam ediyorlar.

May

Anasınıfı A Şubesi Öğretmeni Aslı Esra YAŞARSOY ve Öğrencileri "İklimlerimiz Farklı Dünyamız Aynı 'adlı eTwinning Projesinde çalışmalarına devam ediyorlar.

May

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Sibel Doğangün ve öğrencileri Masallar Benim İçin projemizin Gölbaşının Masal Perileri bize unutulmaya yüz tutmuş Küllü Fatma Masalını anlattılar. Webinarımız öğrecilerimizle masal tadında çok güzel geçti.

Okulumuz Anasınıfı A Şubesi Öğretmeni Aslı Esra YAŞARSOY ve Öğrencilerinin yürüttüğü "Gelenekler Kıyafetlerimize Yansıyor"adlı eTwinning Projesinin Finalinde Okulumuz Müdürü Cemil ANKIT Çocuklara Başarı belgelerini verdi. belgeleri Belgelerini verdi.

Mrt

Okulumuz Ana Sınıfı Öğretmeni Zeynep DURSUNÜSTÜN ve öğrencileri tarafından yürütülen E twinning Projesi kapsamında Romanyalı anasınıfı öğrencileriyle tanışıldı,  proje hakkında konuşuldu.

Mrt

Anasınıfı A şubesi öğretmeni Aslı Esra YAŞARSOY ÇİFTÇİ ve öğrencileri Ocak ayında başladıkları "Gelenekler Kıyafetlerimize Yansıyor" adlı   projesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kas

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sibel DOĞANGÜN rehberliğinde kültürmüzde yer alan Küllşü Fatma-Mercan Kız-Karakedi ve Üç Güzel Kız gibi unutulmaya yüz tutmuş masalları yeniden canladırmak için proje başlattılar.

May

Okulumuz 3 A sınıfı öğrencileri ev deki çöpleri ayristirarark çevre bilincini yerleştirmeye çalışıyorlar.

Şbt

Okulumuz 3/A sınıfı öğretmenleri Sibel DOĞANGÜN rehberliğinde e twininng projesi ile başladı

Ock

Okulumuz 1/B sınıfı öğretmenleri Şenol Uçarsu rehberliğinde sanal gerçeklik gözlüğünü derslerdinde kullanarak kalıcı öğrenme sağladılar.

Sanal gerçeklik uygulamaları eğitim alanında kullanıldığında öğrenciler arası iş birliği geliştiriyor. Ayrıca doğrudan iletişimin daha kolay hale gelmesini sağlar. Sanal gerçeklik uygulamaları sonrasında öğrencilerin kendilerinden daha emin oldukları ve akranlarıyla daha iyi çalışma içine girdiği görülmüştür.

Yaratıcı Öğrenmeye İlham Veriyor

Öğrencilerin hayal dünyasının da gelişmesine yardım eden Sanal Gerçeklik teknolojisi geleneksel eğitimin sınırlı kaldığı alanlarda devreye girebilir. Etkileşim ve öğrenme açısından öğrencilerin hayal dünyasını daha fazla kullanmalarını sağlayabilir.  Eğitici oyunlarla yaratıcılık geliştirilebilir ve kavramların daha kolay şekilde öğrenilmesi de sağlanabilir. Ayrıca eleştirel düşünme ve farklı bakış açılarını benimseme bakımından da oldukça önemlidir.

Eyl

Vakıfkent TOKİ İlkokulu 3-A Sınıfı e-Twinning 101 Projemiz