SAKARYA / ADAPAZARI - VAKIFKENT TOKİ İLKOKULU

Mrt

Dilimizin zenginleştirilmesi projesi için masal okumaları ve masal kahramanları boyaması.

Mrt

Okul öncesi sabah grubu öğrencileri Yaşlılar Haftası’nda drama etkinliği yaptılar. Rol oynama ve doğaçlama yaparak çok eğlendiler

Mrt

Anasınıfı sabah grubu öğrencileri dilimizin zenginlikleri projesi adı altında Sıddık ile Fındık hikayesinde geçen uyaklı kelimeleri bulma çalışması yaparak kelime hazinelerini zenginleştirdiler.

Mrt

Anasınıfı öğlen grubu "Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak çeşitli etkinlikler yaptılar.

Mrt

Kitap Sakarya kapsamında 1.ders saatinde Sakarya ilindeki tüm okullar  ile ayni anda kitap okuma etkinliğine katılım sağladık.

Mrt

1-C Sınıfı öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi Poster Boyama Etkinliği yaptılar.

Mrt

Çanakkale Zaferi 'nin 109 .yıl dönümü kutlamaları kapsamında Anasınıfı öğrencileri çeşitli etkinlikler yaptılar.

Mrt

Okul öncesi sabah grubu öğrencileri, Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde çeşitli çalışmalar yaptılar, yurdumuz korumanın, askerlerin ülkemiz için önemini kavradılar.

Mrt

Anasınıfı öğlen grubu planetaryum'a gezi düzenleyerek  hem eğlenip hem öğrendiler.

Mrt

Çanakkale Zaferi 'nin 109 .yıl dönümü kutlamaları kapsamında 4 D sınıfı öğrencileri çeşitli etkinlikler yaptılar.

Mrt

Anasınıfı öğlen grubu İstiklal Marşı okuma yarışmasında madalyalarını aldılar.

Mrt

Vakıfkent Toki İlkokulu Anasınıfı öğrencileri İstiklal Marşını Ezbere Okuma yarışmasına katıldılar. Okul Müdürü Dr. Mücahit Ayra’nın katılımıyla düzenlenen törende madalyalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz..

Mrt

Anasınıfı öğlen grubu Değerler Eğitimi dersinde Ramazan ayı'nın anlam ve önemi hakkında sohbet edip bilgi edindiler ve  davul etkinliği yaparak  maniler okudular.

Mrt

Ana sınıfı sabah grubu öğrencileri 3 taş oyunu oynadılar. Hem eğlendiler hem öğrendiler

Mrt

Okul öncesi sabah grubu 4 yaş sınıfı öğrencileri bugünki matematik etkinliğinde tahta blokları kullanarak birebir sayma ve öğrendikleri rakamları kullanarak sayı yazma çalışması yaptılar.