May

2 D sınıfı öğrencileri rüzgarın yönünü ve etkilerini rüzgar gülü yaparak öğrendiler.

May

Anasınıfı öğlen grubu "Kırmızı Başlıklı Kız "adlı tiyatro gösterisine katılarak Tiyatro'nun ne olduğunu yerinde görerek izleyerek öğrendiler.

May

2 C sınıfı öğrencileri paraları öğrenmek için sınıflarında vakıf kırtasiye dükkanı kurup alış veriş yaptılar.

May

Dilimizin zenginlikleri projesi ile ilgili olarak 4 D sınıfı öğrencileri  baş harflerini değiştir etkinligi düzenlediler.

May

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ ,MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETİM PROGRAMLARI “ ile ilgili  okul zümre başkanımız Fatih BEREBER başkalnlığında 03.05.2024 Cuma günü saat 13.30 da öğretmenler odasında  toplantı yapılarak yeni öğretim programları ile ilgili fikir alışverişiinde bulunuldu.

May

Kitap Sakarya kapsaında il genelindeki tüm okullar ile 6.ders saatinde kitap okuma etkinliğine ktılım sağladık.

May

1  A sınıfı öğrencileri geri dönüşüm çalışmaları uygulaması olarak karton bardaktan bebek yaptılar.

4 D sınıfı öğrencileri Dilimizin zenginleştirilmesi projesi içim Bu nedir? etkinliği düzenlediler.

4 D sınıfı öğrencileri Dilimizin zenginleştirilmesi projesi için grafiti boyama çalışması yaptılar.

Okul öncesi 4 yaş sınıfı öğrencileri basit toplama işlemi yapmayı deneyimlendiler ve başarılı bir etkinlik süreci geçirdiler.

4 C sınıf öğretmeni Fatih Berber öğrencileri ile birlikte kuşlara yuva hazırlayarak okulumuz bahçesindeki ağaçlara astılar.

Geleneksel çocuk oyunları bölge finaline 2 B sınıfı öğrencileri yağ satarım bal satarım oyununa katılım sağladı.

Geleneksel çocuk oyunları bölge finaline 4 C sınıfı kaleli yakar top oyunu ile katılım sağladı.

Hayat Bilgisi dersi Sağlıklı Besleniyorum Konusu kapsamında 1/C sınıfı öğrencileri sağlıklı sandviç ve meyveli yoğurt hazırlayıp, afiyetle yediler.

2-C Hayat Bilgisi dersi Kültürel Miras Öğelerimizi araştırdık.