T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - VAKIFKENT TOKİ İLKOKULU

Tarihçe

"Okulun Kısa Tanıtımı "

          Okulumuz 2013-2014 eğitim-öğretim yılında, Vakıfkent Toki İlkokulu olarak açılmıştır. Tam gün olarak  eğitim yapan okulumuz, genç öğretmen kadrosu;  şube(20 öğrenci) ve öğretmen(20 öğrenci) başına düşen öğrenci sayısı; yapılan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler; hafta içi açtığımız Destek Eğitim Odası ve İYEP kursları; temizlik ve beslenme konuları açısından çok önemli avantajlara sahiptir.

          Okulumuz Bakanlığın "Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi" kapsamında Beyaz Bayrak; "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi" kapsamında Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır.

           Okulumuza ait binamızın, sosyal ve kültürel faaliyetleri sergileyebileceğimiz  fiziki  imkanlarımızın ( çok amaçlı  salon,  spor sahaları , tenis masası ... ) ve  eğitim ortamlarımızın( Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı ve malzemeleri, akıllı takta ...) olmaması; anasınıfları- ilkokul- İmam Hatip Ortaokul öğrencilerinin aynı ortamları(kantin, bahçe, koridor, bina) paylaşmaları nedeniyle  meydana gelen  olumsuz olaylar  ve  okulumuzun  ekonomik, sosyal ve kültürel yönünden geri kalmış bir bölgede yer alması, buna bağlı olarak  velilerin  ilgisizliği gibi dezavantajlarımız vardır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.10.2013 - Güncelleme: 14.02.2024 14:41 - Görüntülenme: 7032
  Beğen | 0  kişi beğendi