May

Kitap Sakarya kapsaında il genelindeki tüm okullar ile 6.ders saatinde kitap okuma etkinliğine ktılım sağladık.

May

1  A sınıfı öğrencileri geri dönüşüm çalışmaları uygulaması olarak karton bardaktan bebek yaptılar.

4 D sınıfı öğrencileri Dilimizin zenginleştirilmesi projesi içim Bu nedir? etkinliği düzenlediler.

4 D sınıfı öğrencileri Dilimizin zenginleştirilmesi projesi için grafiti boyama çalışması yaptılar.

Okul öncesi 4 yaş sınıfı öğrencileri basit toplama işlemi yapmayı deneyimlendiler ve başarılı bir etkinlik süreci geçirdiler.

4 C sınıf öğretmeni Fatih Berber öğrencileri ile birlikte kuşlara yuva hazırlayarak okulumuz bahçesindeki ağaçlara astılar.

Geleneksel çocuk oyunları bölge finaline 2 B sınıfı öğrencileri yağ satarım bal satarım oyununa katılım sağladı.

Geleneksel çocuk oyunları bölge finaline 4 C sınıfı kaleli yakar top oyunu ile katılım sağladı.

Hayat Bilgisi dersi Sağlıklı Besleniyorum Konusu kapsamında 1/C sınıfı öğrencileri sağlıklı sandviç ve meyveli yoğurt hazırlayıp, afiyetle yediler.

2-C Hayat Bilgisi dersi Kültürel Miras Öğelerimizi araştırdık.

Kitap Sakarya kapsaında il genelindeki tüm okullar ile 5.ders saatinde kitap okuma etkinliğine ktılım sağladık.

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladık.

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili halk oyunları ekibinin gösterisi

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Kapsamında öğrencilerimiz  GRAFİTİ ÇALIŞMASI ile isimlerini yazdılar.

Adapazarı ilçesi Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına okulumuz adına danışman Öğretmen Ünal BAYBURT ,2 B sınıfı öğrencisi Mehmet Akif AYRA Mangala, 2 C sınıfı öğrencisi Nida Nur SARAN Q-BİTZ branşlarında okulumuzu temsil etmişleridir.